ПриватБанк розповів на що українці витрачають гроші

Витрати на їжу зокрема впали

У серпні зросли видатки українців на ліки. Неочікувано збільшилася витрати на кафе та ресторани. Натомість продуктів й пального стали купувати менше, йдеться у порівняльному звіті ПриватБанку за серпень.

Минулого місяця кількість розрахункових операцій картками зросла на 2,1 %. Лише в серпні у торгових мережах було встановлено 6 тисяч нових POS-терміналів ПриватБанку.

У серпні українці скоротили на 4% видатки на їжу. Ще більше впали видатки на пальне – на 10%. Витрати на придбання побутової техніки та електроніки також впали на 4%.

 

Водночас на 4% зросли витрати на ліки. На 3% більше українці почали витрачати на одяг і взуття. І на 2,3% зросли видатки на ресторани та кафе.

До речі, 67% респондентів не бачать нічого поганого  у відвідинах салонів краси. Водночас 62% опитаних вважають, що від походів у ресторани й кафе варто було б зараз утриматись.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень