Витрати за картками перевірятимуть й навіть обмежать. ПриватБанк повідомив про зміни

Клієнтам доведеться підтверджувати свої доходи

Витрати за картками, що перевищують 500 тисяч гривень на місяць можуть заблокувати. ПриватБанк повідомив про необхідність підтвердження при такому обігу коштів своїх прибутків. Проте картку можуть заблокувати й навіть у разі відмови клієнта надавати підтверджуючи документи.

Ми будемо запитувати додаткове підтвердження джерел доходів у клієнтів, які за місяць перевищили оборот в 500 000 гривень за особистими картками і при цьому не мають підтверджувальних документів, - пояснили в ПриватБанку.

Клієнтів банку можуть попросити оновити анкетні дані, а також банк може звернутися за документами, які б підтвердили походження коштів.

Клієнти отримають від банку запит на надання документів через Приват24, Viber, SMS або дзвінок співробітника відділення. При відмові/ігноруванні клієнта надавати в банк необхідні документи - на карткові рахунки будуть накладені обмеження на видаткові операції, - зазначили в банку.

Раніше в НБУ ухвалили постанову, яка визначає порядок дії для банків у разі зарахування готівкових коштів на рахунки фізосіб на суму понад 400 тисяч гривень та ненадання документів про джерело походження коштів за запитом банку.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень