Найбільший банк обмежує використання кредитних коштів: хто НЕ зможе зняти готівку

Фінустанова без попередження обмежила використання кредитних коштів

Клієнти ПриватБанку стикаються з проблемами використання кредитних коштів. Банк може заборонити переказувати кредитні кошти або знімати готівку, - повідомляє видання PRO Гроші.

Одну з таких скарг клієнта фінустанови опублікував портал Мінфін.

Заборонити використовувати кредитні кошти можуть, якщо банку здається, що проведені операції можуть бути з високим ризиком або клієнт має складнощі з погашенням боргу.

ПриватБанк без попередження обмежив клієнту використання кредитних коштів, а саме — зняття готівки та переказ грошей на іншу картку. Чоловік це зрозумів, коли не зміг переказати гроші на іншу картку. Після цього він звернувся до фінустанови з проханням пояснити, чому саме банк запровадив такі обмеження.

— Прострочень в мене ніколи не було, кредитна історія – ідеальна, – каже клієнт.

Чоловік не розумів, чому банк не повністю обмежив використання кредитних коштів, адже він і надалі міг розраховуватися кредитною карткою в магазинах.

Що відповіли у ПриватБанку

Після звернення клієнт отримав відповідь, що фінустанова постійно переглядає як умови використання кредитних коштів, так і розмір кредитного ліміту, враховуючи сотні показників.

Кредитна історія також враховується, проте це не єдиний і не головний фактор, адже кожен із показників має свою вагу і впливає на кінцеве рішення.

При знятті такого обмеження банк надсилає повідомлення, – відповіли у ПриватБанку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень