Приват24 не працює. Відомо, що сталося

У банку оголосили, що проводять наразі регламентні роботи

Наразі клієнти Приват24 почали скаржитися, що не можуть авторизуватися у додатку. У банку проводять регламентні роботи через незначний збій.

Повноцінну роботу невдовзі відновлять, повідомляє речник банку Олег Серга.

 

Наразі, під час спроби зайти на свій обліковий запис клієнти банку бачать повідомлення про проведення «регламентних робіт».

При цьому варто пам'ятати, що у клієнтів банку є можливість здійснювати платежі альтернативним способом. Варіантів кілька:

  • SMS-банкінг.Працює не з усіма картками та не всіма типами платежів, але дозволяє поповнити мобільний рахунок або переказати гроші на картку. Для цього потрібно відправляти SMS на номер 3700, в тексті повідомлення повинні міститися певні команди.
  • Платежі телефоном.Щоб скористатися послугою, потрібно зателефонувати на номер 3700. Робити це обов'язково з того номера, який прив'язаний до картки ПриватБанку. У голосовому меню автовідповідача є пункт «Платежі телефоном». Подальші інструкції надасть робот.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень