Притягують біди та невдачу: Жіночі імена, володарки яких не будуть щасливі

Ці жінки мають важку долю

Існує думка, що на долю людини більший вплив має її ім'я, аніж зодіакальне сузір'я, під яким вона народилась. Деякі здатні наділити щастям, а деякі - неприємностями та розчаруванням.

5 «нещасливих» імен для жінок

 

Ада

В особистому житті цим жінкам складно, адже чоловіки сприймають їх як друзів. Оскільки у коханні дуже часто на них чекають невдачі, жінки з таким ім'ям залишаються одні.

Галина

Галини змалку оточені чоловічою увагою, тоді як у дорослому житті - ситуація абсолютно протилежна. Жінки з таким ім'ям не можуть жити без душевної драми, тому й стосунки бувають складні.

Діана

Власниці цих імен є лідерами по життю. Однак, біди й невдачі переслідують їх все життя.

Кіра

Такі дівчата можуть здаватися самозакоханими егоїстками, але насправді вони - вразливі та недовірливі. Через це притягують у життя біди, нещастя.

Мілена

Попри красиве ім'я, такі дівчата не славляться хорошим здоров'ям. Ще вони мають м'який характер, не мають власної думки. Тому їм складно приймати рішення.

Раніше ми писали про 3 жіночі імені, у власниць яких мінімальні шанси вийти заміж.

Джерело: Мета 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень