Приносить багатство і силу: яким чоловікам за знаком Зодіаку потрібно носити срібло

Воно допомагає їм розкрити весь свій потенціал

Астрологи вважають, що прикраси можуть приносити удачу. Однак не кожен метал здатний на таке. Наприклад, срібло потрібно носити представникам трьох знаків Зодіаку. Саме цим чоловікам прикраси з цього металу принесуть багатство і силу. 

Близнята

Цей чоловік любить красиво виглядати та вигідно себе подати. А тому він точно не відмовиться від стильної каблучки зі срібла або красивого браслета.

Представникам цього знака Зодіаку срібло принесе впевненість в собі.

Астрологи радять Близнятам не ігнорувати такий шанс. Срібло може залучити у ваше життя чимало щастя. Головне - знати міру, досить однієї або двох каблучок, обвішувати себе безліччю прикрас не варто.

Рак

Срібло допомагає чоловікам-Ракам боротися з труднощами. Воно притягує силу і здатне дати їм життєву енергію. Срібна каблучка може вдало доповнити навіть наймужніший образ.

Якщо ж ви не любите такі прикраси, придивіться до ланцюгів, варіантів плетінь існує дуже багато.

Представники цього знака Зодіаку люблять братися за складні завдання, а тому їм точно потрібен захист від ворогів. Виявляється, срібло не тільки додасть Ракам сил, а ще й допоможе їм впоратися зі злими язиками.

Риби

Чоловіки-Риби нерідко прагнуть розбагатіти та мріють про успішну кар'єру. Якщо ж в їхньому житті щось йде не за планом, вони сильно засмучуються.

Срібло допоможе представникам цього знака Зодіаку знайти свій щасливий квиток.

На думку астрологів, такі прикраси залучать в життя Риб гроші й удачу. Крім цього, срібло відобразить весь негатив і дозволить чоловікові зосередитися на шляху до успіху.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень