Прилади для покращення життя при під час блекауту

Знадобиться техніка, яка виробляє електроенергію

Від початку військового вторгнення пройшов майже рік. За цей час по території України було нанесено кілька ракетних ударів, спрямованих на об'єкти енергетичної інфраструктури, що суттєво пошкодили їх. Це провокує дефіцит потужності у системі та аварійні вимкнення.

Які прилади допоможуть вижити під час blackout?

Знадобиться техніка, яка виробляє електроенергію, зокрема мова йде про генераториЇх рекомендовано використовувати лише в приватних будинках, коли є можливість віддалити прилад на 6 м від приміщення.


В процесі роботи генератора виділяються вихлопні гази, які можуть спричинити отруєння людей.

 

Саме тому використовувати їх у квартирах не можна.

Оптимальним варіантом для квартири стануть портативні електростанції EcoFlow, які можна знайти в інтернет-магазині Фокстрот в Одесі.

Це портативна електростанція, від якої можна заживити одночасно декілька приладів.

 

Електростанція доповнена USB виходами, які дозволяють заряджати мобільні телефони.

 

Також є кілька розеток для живлення побутових приладів, тобто холодильників, газових котлів.

Проте генератори та електричні станції коштують великих грошей. Для заощадження коштів можна використовувати інвертори, поєднуючи їх зі звичайним автомобільними акумуляторами. В залежності від ємності та різновиду акумулятора, він може працювати досить довгий час без заряджання, забезпечуючи роботу критично важливих приладів у будинку.

Як забезпечити освітлення під час вимкнення електропостачання?

Варто придбати гірлянди, які працюють від повербанків або батарейок. Чудово себе рекомендували кемпінгові ліхтарі, які мають відповідні гачки. З їх допомогою можна підвісити ліхтар в зоні стелі та забезпечити світлом всю кімнату.

Методи освітлення кімнати:

  • Великим попитом користуються ліхтарі, але вони не дуже підходять для освітлення приміщення.
  • Придивіться до невеликих світильників, які працюють з використанням повербанків. Їх зазвичай встановлюють у ноутбук, щоб підсвічувати клавіатуру. Також можливо це зробити, використовуючи power bank.
  • Останнім часом досить популярні спеціальні люмінесцентні лампи, які поглинають світло вдень та можуть віддавати його вночі.
  • Скористайтеся спеціальними ліхтарями, які не треба заряджати, адже вони накопичуються сонячну електроенергію завдяки наявності сонячних батарейок.

Звичайні лед лампи, які розраховані на 12 вольт, можна під'єднати до маленьких автомобільних акумуляторів з невисокою ємністю.

Скориставшись порадами, придбавши необхідну побутову техніку та приладдя у Фокстрот, можна бути готовим до будь-яких непередбачуваних ситуацій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень