Чи зможуть рівняни отримувати тепло незалежно від подачі електропостачання?

В окремих мікрорайонах квартири залишаються без опалення на декілька діб

Рівняни – без світла і тепла. Через доведені ліміти на споживання електроенергії у місті неможливо одночасно заживити котельні та теплові пункти, аби за відсутності світла забезпечити подачу тепла.

Найгірша ситуація на мікрорайоні Північній, і місцеві голови ОСББ напередодні вимагали вплинути на ситуацію очільника області Віталія Коваля.

Є об’єктивні причини. З обмеженим лімітом, які доведені на Рівненщину, ми не можемо одночасно заживити котельні та теплові пункти. Ми провели нараду з Рівнетеплоенерго та Рівнеобленерго.

 

Там, де це можливо, будемо заживлювати паралельно і котельні, й теплові пункти. Де це неможливо – встановимо генератори. Ще місяць тому таке доручення давали, і наразі частина обладнання вже надійшла, - каже голова ОВА Віталій Коваль.

В ефірі Радіо Трек він розповів, що напередодні після обіду подачу тепла на Північному відновили. Місто ж чекає генератори, аби заживлювати теплові пункти та котельні, що, за словами Віталія Коваля, покращить ситуацію уже найближчим часом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень