Приховають пухкі щоки: найкращі стрижки для круглого обличчя (ФОТО)

3 безпрограшні варіанти

Асиметрична стрижка з подовженим чубчиком

Саме такий тандем допоможе візуально зробити ваше обличчя худішим, а чубчик закріпить результат. Асиметрія дозволяє виділити вилиці. Подовжені пасма навколо обличчя приховують щоки та скоригують об'єм обличчя.

До асиметричної стрижки можна додати чубчик і таким чином також скоригувати риси обличчя. Незалежно від довжини та текстури волосся  подовжений чубчик візуально зробить обличчя худішим.

Довгий боб чи подовжене каре

Подовжений боб завжди актуальний для волосся середньої довжини для жінок будь-якого віку, Крім того, довгий боб, що закінчується під нижньою щелепою, це найкраща стрижка для тих, кому потрібно візуально «схуднути» обличчя. Вона правильно обрамляє кругле личко, до того ж ніколи не втрачає своєї актуальності.

Стрижку long bob можна зробити на досить довгому волоссі. Стилісти рекомендують робити  довгий боб довжиною на 8-10 сантиметрів нижче підборіддя. Якщо вибираєте довжину до ключиць, зробіть  декілька різнорівневих пасом біля обличчя.

Стрижка міксі

Головна особливість даної стрижки - волосся на потилиці довше за пасма спереду. Ефект витягнутого обличчя створюється завдяки рваному чубчику, який також може бути різної довжини.

Мікс з чубчиком - єдина коротка стрижка, яка здатна візуально зменшити обличчя і приховати пухкі щоки або друге підборіддя. Додайте об'єм на маківці, а чубчик зачешіть назад або в сторону для ще більшого візуального ефекту схуднення.

Джерело: ТСН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень