10 зачісок, які сильно старять

Ніколи їх не робіть

Фото - Радіо Максимум
Фото - Радіо Максимум

Зачіска творить справжні дива. Вона може як візуально омолодити людину, так і додати віку. Тому при зміні іміджу важливо підібрати правильну зачіску.

Є 10 невдалих маніпуляцій з пасмами, яких рекомендують уникати жінкам, яким за 45

Занадто коротке волосся

Стрижка «під хлопчика» дуже популярна серед жінок, у яких не вистачає часу доглядати за довгими пасмами. Проте така зачіска виглядає стильно виключно на юних дівчатах.

Занадто довге волосся

Довгі локони не надто вдале рішення для тих, хто хоче приховати кілька років. Літні жінки з довгим волоссям виглядають як чаклунки, тому стилісти рекомендують обирати довжину не нижче середини спини.

Чорне волосся

На чорному фоні білі волосинки будуть помітніші, ніж на каштановому чи теплому кольорі. До того ж після 35-40 років такий колір волосся старить жінок, робить обличчя землисто-сірим, підкреслює зморшки та синці під очима.

Червоні або фіолетові відтінки

З таким кольором волосся обличчя жінки набуває жовтуватого відтінку. Окрім цього, яскраві відтінки на літніх жінках виглядають як відчайдушна спроба створити молодіжний образ.

Вибілене волосся

Платиновий блонд підкреслює риси обличчя, тому найменша вікова ознака починає впадати в очі. До того ж локони виглядають спаленими та посіченими, що також додає віку.

Надлишок лаку

З віком зачіска має бути об'ємнішою, бо є ризик здаватися старшою. При цьому «зліплене» волосся, яке навіть вітер не здатен зіпсувати, автоматично додає зайвих років.

Сивина

Йде мова про штучне забарвлення. Тренд-мейкери намагаються нав'язати, що платиново-біле волосся – новий хіт, проте він працює тільки на юних.

Великий об'єм

Якщо зачіска виглядає «збитою» через начісування, то здається неприродною і додає років.

Каре «шапочка»

Ця зачіска буде дуже модною у 1980-х, але не зараз. Адже нині це виглядає так, ніби зріла жінка щосили намагається виглядати підлітком.

«Бублик» на маківці

Стилісти категорично не рекомендують підкладати щось під «зализаний» пучок. Така зачіска була модною багато років тому.

Джерело: Оbozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень