Прибирання дому з легкістю: 7 секретів клінінгових експертів

Тоді все буде чітко і швидко

Словосполучення «генеральне прибирання» вже наводить жаху, хоч роботи ще і не почалися. Це завдання більшість відкладають, але без наведення порядку в квартирі не обійтися.

Фахівці клінінгової компанії  поділитися секретами, як зробити генеральне прибирання квартири простим завданням

Якісний інвентар

Перш за все придбайте потужний пилосос, зручну швабру та інше обладнання, яке дозволить автоматизувати основні процеси. Це дозволить зекономити купу часу. На обладнанні економити не варто, тоді воно вам прослужить понад 10 років.

Прибирайте щодня

Не намагайтеся навести ідеальну чистоту в будинку за один день - цей процес дуже втомлює. Виділіть 15-30 хвилин і виконайте якусь конкретну роботу.

Розділіть обов'язки

Якщо ви живете в домі не одні, то деяку частину прибирання, ви можете делегувати іншим членам родини. Адже ви не повинні все тягнути на своїх плечах. Діти цілком можуть самі прибрати за собою іграшки, а чоловік — винести сміття та помити посуд. Психологи запевняють, що розподіл обов'язків і спільне виконання домашньої роботи зміцнить сім'ю, а ваші близькі будуть більше цінувати вашу працю.

У кожної речі – своє місце

Якщо все класти на свої місця, то це вже половина прибирання. Повісити парасольку, розставити посуд по шафках, прибрати і помити все відразу після приготування їжі недовго і нескладно. А ось розбирати завали раз в день або раз на тиждень проблематично.

Не відкладайте все на завтра

Заздалегідь сплануйте, коли ви будете робити генеральне прибирання і ні в якому разі не переносьте заплановане.

Перетворіть прибирання в забаву

Розбираючи речі в шафі, можна уявити себе моделлю або стилістом, - і рутинна робота відразу піде веселіше. До того ж можна скласти нові образи, або просто назавжди викинути річ, яку більше не одягнете.

Зверніться до професіоналів

Якщо роботи багато, звернуться до фахівців. Тоді ви можете замовити як окремі послуги: наприклад, миття вікон або чистку килимів, так і комплексне прибирання квартири. Вартість клінінгових послуг цілком доступна, а результат вас вразить.

Джерело: Інтерфакс

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень