«Президентом буде жінка»: Астролог з Волині зробив неочікуваний прогноз щодо ситуації в Україні

Чого чекати

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Астролог, який народився у селі Підбереззя на Волині, Володимир Бадіян заявив, що на президентських виборах  у США переможе жінка. Однак чи буде це саме Камала Гарріс – залишається питанням.  

Я можу сказати, що президентом буде жінка. Я не можу стверджувати, що це Камала Гарріс, але точно жінка. А Трамп, як ми розуміємо, не жінка, – зауважив Володимир Бадіян.

Також він додав, що зараз у США, ймовірно, хочуть схилити українську владу до переговорів з росією. 

Загалом немає значення, хто там буде президентом — Гарріс чи Трамп. Бо є загальна політика і вони її дотримуватимуться. Просто якщо у них заплановано зупинити війну 2025 року, то вони це зроблять, і немає значення, хто там прийде. Нашу владу намагаються контролювати, – пояснив астролог.

Нагадаємо, навесні Володимир Бадіян передбачав, що до кінця 2024 року Україна отримає 80 відсотків необхідної зброї.

Буде велика активація. Тоді закінчення війни можна очікувати навесні 2025 року. Однак є й більш песимістичний прогноз. Якщо партнери не нададуть нам необхідної допомоги, війна може затягнутися аж до 2026-2027 року, – казав астролог.

Джерело: ТСН, УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень