Це станеться вже в жовтні: тарологиня передбачила добрі новини на фронті (ВІДЕО)

Що вона сказала?

Переможниця «Битви екстрасенсів» передбачила, які добрі новини будуть у жовтні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі.

- Військові призначення, зміни у війську та військові здобутки й перемоги. Їх буде багато.

 

Посилення війська, збільшення зарплатні, збільшення й особового складу, і якихось технічних засобів. Виганяємо ворога або прориваємося до ворога. Дай Боже, – сказала вона.

 

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками й передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень