«Крим упаде за два тижні», - військовий аналітик назвав головну умову звільнення півострова від росіян

Україна зможе звільнити Крим

Військовий експерт з позивним Арті Грін, (справжнє ім’я Євген Бекрєнєв) вважає, що Сили оборони могли б звільнити Крим усього за два тижні. Мовляв, на Півдні України король той, хто контролює небо, передає glavcom.

Проте для цього їм необхідні певні засоби. Зокрема, Арті сказав таке:

- Якщо завтра нам дадуть F-16, дозволять наймати пілотів, і до цих F-16 дадуть нормальні «боки», Крим упаде за два тижні.

Арті Грін - офіцер артилерійської розвідки, військовий експерт Євген Бекрєнєв

Раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що відбуваються деякі процеси щодо ізоляції Криму та є окрема операція щодо руйнування російського флоту у Чорному морі.

Крім того, Володимир Зеленський повідомив основні пункти «плану перемоги» України. За його словами, Курська операція ЗСУ є частиною другого пункту плану.

Раніше ми писали таке:

Різниця колосальна: Офіцер ЗСУ розповів, чим Сирський відрізняється від Залужного (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень