Президент «Енергоатому» інспектує на ХАЕС

Йдеться про підготовку до роботи у зимовий період та виклики воєнного часу

У п’ятницю на ХАЕС працював президент Компанії «Енергоатом» Петро Котін. 

Під час наради обговорили питання роботи Енергоатому у воєнний час, зокрема й підготовку до осінньо-зимового періоду, захист атомної станції в умовах військової агресії та інші нагальні завдання функціонування ХАЕС.

Обговорили також підбивання підсумків загальностанційного протиаварійного тренування за умовним сценарієм комунальної аварії, яка сталась внаслідок військових дій країни-агресора.

Крім того, під час наради йшлося про хід виконання Енергоатомом робіт з відновлення високовольтної лінії передачі ХАЕС – Жешув. Наразі відповідальні підрозділи Компанії активно займаються ремонтними роботами, що належать до сфери компетенції Енергоатому та проводяться на відкритому розподільчому пристрої Хмельницької АЕС.

Завершити ці роботи планують протягом найближчих трьох місяців. Після виконання всіх робіт з відновлення цієї лінії також іншими учасниками проєкту – НЕК «Укренерго» та польською стороною – Україна зможе додатково постачати до країн Європи до 1000 МВт-год електроенергії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень