Претендентів на премію Свєшнікова шукають на Рівненщині

Заявки ще можна подавати

Набір претендентів на здобуття премії імені Ігоря Свєшнікова у галузі охорони культурної спадщини краю на Рівненщині триває.

Щорічну премію у розмірі 10 тисяч гривень готові присвоїти найкращому фахівцю охоронно-культурної спадщини області, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на пресслужбу обласної ради.

Кандидатури на здобуття премії висувають на зборах трудових колективів установ, наукових та навчальних закладів культури.

 

Після цього до обласної ради потрібно подати певний перелік документів. Зокрема, клопотання про призначення премії, коротку характеристику та оцінку внеску у розвиток охоронно-культурної спадщини краю та мотивацію висунення на здобуття премії, висновки спеціалістів та дані про діяльність в цій сфері людини, яку висунули на здобуття премії.

Пропозиції щодо кандидатур на присудження премії можна подати до 5 квітня у кабінет 328 обласної ради на майдані Просвіти, 1 у Рівному.

Розглядати подані документи та визначати лауреата премії імені Ігоря Свєшнікова буде Комітет із присудження премії.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень