У гімназії «Престиж» у Рівному буде дитсадок?

Проект реконструкції закладу обіцяють переробити

У гімназії «Престиж», що у Рівному на вулиці Данила Галицького, буде ще й дитсадок. Міський голова Рівного Володимир Хомко віддав наказ

переробити проект реконструкції закладу та «втиснути» у гімназію дошкільні групи.

Як просувається ця робота, розповіла заступник начальника міського управління освіти та науки Катерина Сичик:

Якщо ми говоримо про «Престиж», то там і справді згодом будуть навчатись діти з п’яти до шести років. Є вже виготовлений проект для того, щоб побудувати школу. Але у проекті буде прописано виділення приміщень для двох дошкільних навчальних груп.

Зауважимо, що раніше дошкільного навчання у «Престижі» не було. Тут навчалися лише школярі і приміщень їм не вистачало. Адже ще один корпус закладу стоїть тривалий час недобудованим. Тому дирекція навчального закладу нині змушена винаймати спортзал, майстерні для трудового навчання у сусідній школі №11, оскільки своїх не має.

Нагадаємо, гімназія «Престиж» перебуває у комунальній власності міста. З серпня 1999 року вона займає корпус колишнього дитсадка №22.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень