У гімназії «Престиж» у Рівному буде дитсадок?

Проект реконструкції закладу обіцяють переробити

У гімназії «Престиж», що у Рівному на вулиці Данила Галицького, буде ще й дитсадок. Міський голова Рівного Володимир Хомко віддав наказ

переробити проект реконструкції закладу та «втиснути» у гімназію дошкільні групи.

Як просувається ця робота, розповіла заступник начальника міського управління освіти та науки Катерина Сичик:

Якщо ми говоримо про «Престиж», то там і справді згодом будуть навчатись діти з п’яти до шести років. Є вже виготовлений проект для того, щоб побудувати школу. Але у проекті буде прописано виділення приміщень для двох дошкільних навчальних груп.

Зауважимо, що раніше дошкільного навчання у «Престижі» не було. Тут навчалися лише школярі і приміщень їм не вистачало. Адже ще один корпус закладу стоїть тривалий час недобудованим. Тому дирекція навчального закладу нині змушена винаймати спортзал, майстерні для трудового навчання у сусідній школі №11, оскільки своїх не має.

Нагадаємо, гімназія «Престиж» перебуває у комунальній власності міста. З серпня 1999 року вона займає корпус колишнього дитсадка №22.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень