Прем'єр попередив, чи платитимуть субсидії у новому опалювальному сезоні

Українців попереджають про найскладнішу зиму в історії Незалежної України

В уряді почали підготовку до опалювального сезону. Вона передбачає:

  • достатню кількість запасів газу
  • достатню кількість запасів вугілля
  • готовність енергогенеруючих підприємств та інфраструктури
  •  підготовка до екстрених ситуацій.

Нагадаємо, що обіцяли в уряді й не підвищувати тарифи на комунальні послуги під час воєнного стану та пів року після його завершення. Обіцяють й підтримку українцям, які того потребують.

Ще одне питання, яке безпосередньо стосується опалювального сезону, — це тарифи та субсидії. Як і обіцяли, всі тарифи цієї зими залишаються без змін. Також уряд продовжить виплачувати субсидії українцям, які потребують допомоги з оплатою комунальних платежів, – повідомив прем’єр Денис Шмигаль.

Кошти для виплати субсидій зокрема надасть Світовий банк та Європейський банк розвитку та реконструкції. Для підготовки до опалювального сезону Україна отримає понад 500 млн доларів.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики повідомили, що протягом липня на рахунки українців буде перераховано залишки коштів, які не були використані протягом опалювального сезону 2021-2022 років.

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень