Правопорушник, який підірвав вибухівку в суді Києва, загинув (ОНОВЛЕНО)

Двоє бійців КОРДу отримали поранення

Фото з мережі
Фото з мережі

Сьогодні ввечері в приміщенні суду в Шевченківському районі стався вибух.

Керівник МВС України Ігор Клименко повідомив, що на місці загинув сам правопорушник. Він себе підірвав. Під час штурму приміщення поранені двоє бійців КОРДу. Їхні життя врятували щити, з якими рухалися спецпризначенці.

За попередньою інформацією загинув Ігор Гуменюк, якого звинувачують у теракті під Верховною Радою у серпні 2015-го, коли загинули четверо нацгвардійців.

Оновлено о 21:00.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив:

Попередньо Гуменюк після засідання закрився у вбиральні, кинув у караул вибухівку (відбулося два вибухи). Потім – хотів покинути будівлю суду. Конвойні зупинили правопорушника пострілом у повітря, той – забарикадувався.

 

Працівники КОРДу намагалися деблокувати правопорушника, але він не пішов на контакт та кинув у КОРД вибухівку. Двоє співробітників поранено, їх життю наразі нічого не загрожує. Сам Гуменюк загинув від вибуху. Як він проніс вибухівку з'ясовує поліція.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень