Правоохоронці завадили 200 старателям добувати бурштин на Рівненщині

Працівники оперативного штабу, що діє на Рівненщині з квітня цьогоріч, завадили масовому незаконному видобутку бурштину поблизу села Черемель Володимирецького району.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

За отриманою інформацією правоохоронці виїхали на місце події, де вже зібралося майже двісті старателів. Силам Нацполіції вдалося залагодити конфлікт та попередити скоєння кримінального правопорушення.

Також у поліції інформують, що сьогодні між населеними пунктами Рафалівка та Полиці Володимирецького району правоохоронці зупинили автомобіль «Audi A6», у салоні якого виявили два кілограми бурштину великої фракції.

Автомобілем керував 31-річний житель Сарненського району.

«Правоохоронці вилучили «сонячне» каміння, яке в подальшому буде направлене для проведення експертизи. Орієнтовна його вартість становить майже сто тисяч гривень», – зазначено в повідомленні.

За статтею 198 (незаконне придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень