Правоохоронці вилучили 40 тонн підроблених пральних порошків та шампунів (ФОТО)

У Луцьку правоохоронці Рівненщини викрили підпільне незаконне виробництво побутової хімії «Ariel», «Tide», «Head&Shoulders», «Fairy» та «Vanish».

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

На сумнівну якість порошків та шампунів поскаржилися рівнянини, які купували продукцію у мережі Інтернет, зокрема через соцмережі. Відомо, що зловмисники збували підроблений товар на території Рівненської, Волинської, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей.

У результаті обшуків правоохоронці вилучили близько 40 тонн підроблених товарів, інгредієнтів для їх виробництва, порожню тару для пакування, механічні пристрої для виготовлення та фасування та інше.

«У ході розслідування кримінального провадження 28 квітня поліцейські провели на території Рівненської та Волинської областей вісім санкціонованих обшуків: у виробничих приміщеннях, автомобілях та помешканнях зловмисників. Правоохоронці вилучили близько 40 тонн підроблених товарів, інгредієнтів для їх виробництва, порожню тару для пакування, механічні пристрої для виготовлення та фасування, поліграфію, комп’ютерну техніку, на якій проводився облік товарів, банківські картки, призначені для проведення розрахунків за продукцію, первинну бухгалтерську документацію та чорнові записи», – інформує прес-служба.

Загальна вартість вилученої продукції становить понад мільйон гривень.

За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару за частиною 3 статті 229 Кримінального кодексу України відкрили кримінальне провадження.

До розслідування поліцейські долучили і представників компанії «Procter & Gamble», які були обурені появою на ринку величезних партій контрафактної продукції.

Двом волинянам 28-ми та 29-років, організаторам незаконного бізнесу, загрожує штраф від 10 до 15 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, за незаконне використання торгового знаку «Procter & Gamble», компанія вимагатиме виплатити їй понад мільйон гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень