Злочинець, який відсидів 30 років у в’язниці, обікрав санепідемстанцію та сільраду на Рівненщині (ФОТО)

Житель Черкащини за десять днів гостювання на Рівненщині скоїв три крадіжки. Зловмисника поліцейські затримали оперативно, оскільки чоловік загубив на місці злочину ключ від номеру готелю.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Про крадіжку у Сарненській санепідемстанції вранці повідомила 52-річна працівниця установи. Виламавши вхідні двері, зловмисник викрав ноутбук. Під час огляду місця події правоохоронці виявили загублений ключ від номеру готелю. Саме там учора, 25 квітня, його і застали оперативники Сарненського відділу, коли зловмисник саме розглядав щойно поцуплену техніку», – інформують правоохоронці.

Як з’ясували працівники поліції, крадієм виявився 53-річний житель Черкащини, який має за плечима численні судимості за скоєні майнові злочини та відсидів за них у загальному 30 років. Чоловік проживав у кімнаті готелю Сарн та їздив у «відрядження» в інші райони Рівненської області.

У ході перевірки його на причетність до скоєння інших злочинів поліцейські встановили, що на початку квітня в селі Антонівка Володимирецького району він, пошкодивши вхідні двері, проник до сільської ради, звідки викрав ноутбук, модем та тисячу гривень.

Крім того, від рук зловмисника постраждав і 59-річний житель села Орлівка Сарненського району, з будинку якого той виніс п’ять найменувань золотих виробів. Крадій зазвичай проникав до приміщень, підібравши ключ, а цього разу – через вікно.

Наразі слідчі готують матеріали для обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою, а також перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень