Правоохоронці відповіли на погрози бурштинокопачів

Йдеться про сьогоднішнє блокування відділку поліції на Володимиреччині

Нагадаємо, сьогодні понад дві сотні старателів поблизу села Більська Воля вкотре вимагали від правоохоронців не першкоджати їм у видобутку бурштину.  Ось, як про це повідомляє відділ комунікації поліції у Рівненській області:

Сьогодні, першого квітня, під час відпрацювання Володимирецього району силами оперштабу у протидії незаконному видобутку бурштину, у лісовому масиві поблизу села Більська Воля понад дві сотні місцевих жителів заблокували рух службового транспорту та чинили опір правоохоронцям.

Старателі розібрали дерев’яний місток, чим перешкодили подальшому руху поліцейських. Агресивно налаштовані правопорушники вимагали від правоохоронців дозволити їм видобувати бурштин та не перешкоджати їхньому промислу. Шляхом переговорів поліцейські нейтралізували конфлікт. Після розблокування дороги силами працівників поліції місток відновили.

Як ми повідомляли раніше, під час конфлікту зброя та спецзасоби не застосовувалися, ніхто не постраждав. Тим часом, правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом опору працівникам поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: бурштин
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень