Дві компанії сьогодні через суд вимагатимуть бурштинові родовища на Рівненщині

У Рівному продовжується суд щодо дозволу видобутку бурштину компаніями «Амбер Майнінг Компані» та «Інвестнерудпром»

Нагадаємо, ці дві приватні компанії позиваються до обласного управління Держгеонадр з метою отримати у використання землі під видобуток бурштину. Рівненська облрада та управління Держпраці категорично проти надання у власність приватним компаніям бурштинових родовищ на Рівненщині.

Сьогодні, у Рівненському окружному адміністративному суді (вул.16 Липня, 87) відбудеться черговий розгляд судових справ з метою отримання дозволів на користування бурштиноносними ділянками надр Рівненської області, повідомляє Рівненська обласна рада:

24.03.2017 (12:00 год.) – Рівненський окружний адміністративний суд, справа №817/859/16 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Амбер Майнінг Компані» до Державної служби геології та надр України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Рівненська обласна рада, про визнання бездіяльності Державної служби геології та надр України протиправною, зобов’язання вчинення певних дій.

24.03.2017 (12:30 год.) – Рівненський окружний адміністративний суд, справа №817/895/16 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Інвестнерудпром» до Державної служби геології та надр України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Рівненська обласна рада, про визнання бездіяльності Державної служби геології та надр України протиправною, зобов’язання вчинення певних дій.

Раніше позивачі кілька разів не з’являлися на судові засідання, тож суд переносили. У разі чергової неявки позивачів, Держгеонадра та захисники установи погрожували подати скаргу до вищої кваліфікаційної комісії суддів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень