Правоохоронці на травневі свята посилено охоронятимуть найконфліктніші церкви Рівненщини

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник начальника ГУ НП у Рівненській області Віталій Заславський. Зокрема біля церкви, яку не можуть поділити прихожани різних патріархатів у селі Птича Дубенського району, в ніч з 30 квітня на 1 травня чергуватимуть 20 поліцейських. Щодо аналогічної ситуації в селі Дуліби Гощанського району було ухвалене рішення про те, що релігійна громада УПЦ КП проведе свої обряди на вулиці, а УПЦ МП – у храмі. За порядком там слідкуватимуть 10 працівників поліції. Крім того, Віталій Заславський виступив зі зверненням до усіх мешканців області:

– Перш за все ми закликаємо громадськість, політичних діячів та громадських активістів - не переносити свої розбіжності у поглядах у площину вуличних конфліктів. А громадян звертатись до поліції для вчасного реагування на будь-які події. Будь-які амбіції, вони абсолютно не варті того, щоб чинились правопорушення, порушились чиїсь права, щоб пролилась хоча б крапля крові під час таких великих свят.

Також Віталій Заславський зазначив, що загалом близько 1000 правоохоронців на травневі свята охоронятимуть майже 800 церков області. А в ніч з суботи на неділю у Рівному порядок охоронятимуть 636 працівників поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень