Правоохоронці на Сарненщині розслідували хуліганство, а знайшли бурштин

Каміння двоє чоловіків зберігали за місцем проживання

Правоохоронці на Сарненщині вилучили майже 33 кг бурштину. Вартість вилученого каміння на чорному ринку складає близько 280 тисяч гривень, деталі розповідає прес-офіцер нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

У ході розслідування кримінального провадження за фактом хуліганства поліцейські провели санкціонований обшук у господарстві за місцем проживання 23-річного жителя села Тинне, під час якого виявили бурштин-сирець вагою 9 кілограмів. А у господарстві 26-річного односельця — 23,85 кг бурштину та мотопомпу кустарного виробництва з приладдям для незаконного видобутку.

За фактами незаконного придбання, отримання, зберігання чи збуту майна, одержаного злочинним шляхом, а також порушення правил охорони або використання надр правоохоронці розпочали досудове розслідування. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень