«На Рівненщині людей хочуть ввести у стан тривоги», - поліція

Ібо, вибори на носі

Все частіше на сторінках соціальних мереж з’являються повідомлення про викрадення дітей.

Зокрема, останнє стосується Здолбунова.

Нині користувачі Фейсбук активно поширюють інформацію, що у Здолбунові троє невідомих намагалися затягнути в машину дітей. Такий інцидент, ніби то, стався 29 вересня близько 20 години.

Редакція Радіо Трек з цього приводу звернулася до поліції. Прес-офіцер Нацполіції області Ольга Ангелова каже, що жодних заяв такого характеру від жителів області не надходило:

Це – фейк! Таку неправдиву інформацію поширюють не лише в нашій області. Якщо прослідкувати, то можна помітити, що навіть текст однаковий. Змінюють лише назву населеного пункту, у якому начебто скоїли злочин.

 

Таким чином  невідомі особи хочуть дестабілізувати ситуацію на Рівненщині.

 

Не виключено, що причиною поширення фейку є вибори, які відбудуться найближчим часом. Це схоже на маркетингову маніпуляцію, аби підвищити рейтинг соціальних мереж.

 

При цьому зловмисники зачіпають людей за найвразливіше  – дітей. Люди перебувають у стані тривоги і відчахують страх. А це впливає на свідомість громадян.

Ольга Ангелова також закликала мешканців Рівненщини не поширювати неперевірену інформацію у соціальних мережах. А при потребі - дзвонити на лінію 102.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень