Правоохоронець скоїв смертельну ДТП. Його засудили

Чоловік своєї вини не визнав

Колишнього начальника одного із районних відділів міліції в області засудили до 5,6 років позбавлення волі за вчинення ДТП, у якій загинув чоловік.

У травні 2013 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в темну пору доби, керуючи автомобілем «Шкода Фабіа Класік», під час руху по одній із вулиць м. Сарни перевищив допустиму швидкість та здійснив наїзд на пішохода.

Чоловік помер у лікарні.

Водій, на той час начальник одного із районних відділів міліції в області, з місця пригоди зник, залишивши потерпілого у
небезпеці.

Крім того, посадовець з метою уникнення відповідальності, подав до прокуратури області завідомо неправдиву письмову заяву про викрадення у день вчинення ДТП його автомобіля, на якому скоєно кримінальне правопорушення.

Погодившись із позицією прокуратури Рівненської області, суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку стосовно 55-річного жителя м. Вараш, який вчинив
дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої смертельно травмовано пішохода.

У судовому засіданні свою вину останній не визнав.

На даний час вирок законної сили не набрав.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень