Прокуратура з Рівненщини каже, що накрила на хабарі в $500 поліціянта з Житомирщини (ФОТО)

Усе це відбулося в Сарнах

Ціле шоу, якщо судити з наданих фото, влаштувала прокуратура Рівненської області, аби затримати працівника поліції на Житомирщині.

Як повідомляється,

Під час отримання неправомірної вигоди 18.01.2020 прокуратурою Рівненської області у місті Сарни Рівненської області спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Хмельницькому, та управлінням СБУ в області затримано на одержанні хабаря керівника одного зі слідчих підрозділів поліції Житомирщини.

Працівник поліції вимагав та отримав неправомірну вигоду у громадянина в розмірі 500 доларів США за закриття кримінального провадження, розпочатого відносно нього за фактом незаконного перевезення та зберігання незаконно зрубаних дерев у лісах.

На даний час прокуратурою Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом вимагання  та  одержання вказаним працівником  поліції  неправомірної  вигоди за  ч. 3  ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди поєднане з вимаганням).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень