Прокурори повернули землю громаді Бабина

Органу самоврядування повернули земельну ділянку вартістю 240 млн грн

Завдяки втручанню обласної прокуратури рішення господарського суду виконали та повернули Бабинській сільській раді Гощанського району землі промисловості та технічної інфраструктури, вартістю понад 240 млн гривень.

- Підставою для винесення такого рішення стало те, що 3 січня 2007-го року між приватним підприємством та сільською радою укладено договір оренди землі строком на 49 років.

 

Згодом, в травні 2017-го року, зазначене приватне підприємство визнано банкрутом та розпочато ліквідаційну процедуру, однак орендовану земельну ділянку, всупереч вимогам чинного законодавства власнику не повернули.

 

Внаслідок таких незаконних дій орендаря, орган місцевого самоврядування не мав можливості використовувати земельну ділянку або надати в оренду іншим особам та отримувати орендну плату, — повідомляє пресслужба прокуратури.

Тож, рішення суду виконано, а документи про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку залишились за сільською радою.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень