Працівники Держпраці продовжують навідуватися в установи та підприємства Рівненщини

Напередодні вони відвідали Острог

Під час дії карантинних заходів фахівці обласного управління Держпраці інспектують дотримання працівниками підприємств та установ протиепідемічних заходів.

Нещодавно вони відвідали Майже 20 суб’єктів господарювання сфери торгівлі, надання послуг та громадського харчування міста Острог.

У межах комплексної превенції інспектори праці роз’яснили роботодавцям та працівникам про переваги легальних трудових відносин, вимоги з безпеки та гігієни праці, обов’язковість виконання протиепідемічних заходів.

Додамо, що на Рівненщині водночас з інформаційно-роз’яснювальною превенцією триває й інспекційна кампанія з питань незадекларованих трудових відносин.

Управління Держпраці у Рівненській області закликає всіх роботодавців не зволікати та оперативно врегулювати трудові відносини з найманими працівниками!

За інформацією сайту Управління Держпраці у Рівненській області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень