Водій авта заблокував пожежникам виїзд на виклик

Чоловік приїхав на продуктовий ринок

Сьогодні у Рівному водій «Volkswagen» заблокував рятувальникам виїзд із пожежної частини. Вони саме намагалися виїхати на виклик у житловий будинок на вулиці Мірющенка.

Через припаркований біля пожежної частини автомобіль працівникам Служби порятунку замість 30 секунд знадобилося аж 5 хвилин, аби виїхати на місце виклику. Деталі розповідає начальник прес-служби ДСНС у Рівненській області Віктор Козак:

- Водія в транспортному засобі не було. Для того, щоб виїхати через сусідні ворота, вогнеборцям довелося маневрувати та декілька разів розвернутися в гаражі. Загалом, виїзд пожежного автомобіля затримався на 5 хвилин.

На щастя, цей виклик виявився неправдивим – через сімейний конфлікт на побутовому ґрунті жінка зателефонувала на «101» і повідомила про уявну пожежу в її квартирі. 

Правоохоронці з’ясували, що автомобіль «Volkswagen Caddy» належить мешканцю Здолбунова. Чоловік приїхав в Рівне на продуктовий ринок і не знайшов кращого місця для парковки, як перед воротами пожежної частини. Водію загрожує штраф у розмірі 255 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень