Повстання проти мийки: мешканці костопільської багатоповерхівки нарікають на надто близьке сусідство і галас

Скаржаться не вперше

Уже не вперше мешканці 9-поверхівки на вул. Коперника (центральна частина міста) в Костополі на Рівненщині скаржаться на надто близьке сусідство відкритої автомийки, яка цілодобово працює поряд з будинком. Люди нарікають на гамір, гучну музику та нібито шкідливі випари від неї. Мовляв, змушені у спеку уночі зачиняти вікна, бо відвідувачі мийки надто галасливо миють свої авто. Люди упевнені, що мийка не може працювати так близько від житлового будинку і підозрюють, нібито у власника немає необхідних документів на роботу такого закладу у цьому місці. Розповідають, що зверталися у різні інстанції, та все дарма.

28 липня група мешканців прийшла під стіни будівлі Костопільської міської ради, де саме у цей час відбувалося засідання міськвиконкому, куди й прийшли мешканці будинку та власник автомийки, рівненський підприємець Юрій Корольов.

Міський голова Костополя Євгеній Денисюк пообіцяв винести це питання на засідання міськвиконкому у серпні і до того часу з’ясувати, за скільки метрів від житлового будинку може бути розташований такий об’єкт. Лунали також думки про можливе обмеження графіку роботи.

Юрій Корольов запевнив, що провів роботу з персоналом і попередив про недопущення шуму й гучної музики, що зробив накриття з боку паркану, який відгороджує заїзд у двір будинку від автомийки. Він також пообіцяв владнати з людьми це питання.

Автомийка у цьому місці працює з 2018 року, й ще до її відкриття мешканці 9-поверхівки нарікали, а потім періодично скаржилися на її роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень