Потужні і затяжні магнітні бурі накриють Землю у травні

Небезпечні дні

Колаж Радіо Трек

У травні Землю накриють тривалі магнітні бурі сильної та середньої потужності.

Відсьогодні й по 4 травня очікуються геомагнітні бурі середньої інтенсивності. А з 11 травня почнеться потужна і затяжна буря, яка триватиме до 17 числа.

Через два дні після цього очікується магнітна буря середньої сили. Вона триватиме з 20 по 25 травня включно. Ще одна геомагнітна буря припадає на 28 травня. Вона буде сильною, але триватиме лише один день.

У ці дні постарайтеся не вживати алкоголь і утримайтеся від вживання жирного, гострого, солоного.

Пийте більше чистої води, трав’яні чаї або компоти. Не зловживайте кавою, міцним і підбадьорливим чаєм, оскільки такі напої мають сильний вплив на серцево-судинну та нервову систему.

Уникайте стресових ситуацій та перевтоми, проводьте більше часу на свіжому повітрі. Якщо ж ви страждаєте на хронічні захворювання, підготуйте всі необхідні ліки.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень