Потепління в Україну прийде зовсім скоро, але тепло буде не скрізь (КАРТИ)

Коли із-за хмар почнуть визирати теплі сонячні промінчики

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Найближчі дні в Україні ще будуть холодними, однак до кінця тижня нарешті потепліє. Втім, тепла не варто чекати усім українцям. 

19 квітня синоптики Українського гідрометцентру у західній частині України нічні обіцяють заморозки та дощі у східних областях.  

20 квітня дощі очікуються вже на всій території України, а нічні морози продовжать панувати на території західних областей. Найтепліше вдень буде у східній частині України та на півдні. 

21 квітня повсюди буде волога погода, однак вже стане трішки тепліше. Вночі температура повітря коливатиметься від +3 до +5 градусів у західних областях, а на сході вночі буде до +7 градусів. Потепліє і вдень

22 квітня у західній частині країни, нарешті, потеплішає до +11, +12 градусів. А ось у східних областях стане холодніше. І далі йтимуть дощі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень