Частину України засипле снігом: прогноз погоди до Вербної неділі (КАРТИ)

Чого очікувати він погоди цього тижня

Найближчими днями в Україну прийде потепління, однак під кінець тижня знову похолоднішає. Окрім зниження температури, очікуються дощі та навіть сніг,  повідомляє Український гідрометцентр

14 квітня у всіх регіонах України очікується +11...+19 градусів. Найтепліше буде у західних областях. А найбільш холодно - у східних та південних регіонах.

15 квітня синоптична ситуація дещо зміниться. Дощ з грозами у п'ятницю прийдуть вже на західну Україну. Натомість у східних областях проясниться. 

16 квітня у більшості українських областей різко похолоднішає. У західній та в центральній  Україні стовпчики термометрів будуть на рівні +3...+10 градусів. Дощі та подекуди мокрий сніг очікуються майже по всіх країні. 

17 квітня (у цей день християни східного обряду відзначають Вербну неділю) більшість областей у західній Україні засипатиме снігом, тоді як в інших регіонах ітимуть дощі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень