«Пост про тих, хто не повернеться і рве зв'язки з Україною. Мені це болить», - Оксана Юрченко

Допис відомої блогерки з м. Рівне викликав неоднозначну реакцію в мережі

Оригінальний допис рівненської блогерки з’явився ще 17 червня. Нині ж Юрченко додала ще й своєрідне оновлення (вочевидь, як реакцію на певні критичні коментарі).

Для більшої зручності ми дозволимо собі подати цей допис повністю й у тому вигляді, який він має сьогодні.

«Ваш абонент ... тепер має номер +4894...»

Upd Не знаю, що так вкурвило деяких людей, які звинуватили мене в усіх гріхах, Бог з вами. В кожного свій вибір. І я маю право на свою думку, свої рефлексії і проекції, більше того, як написала — сама не виключаю для себе такої долі, бо ніхто не знає, що буде далі. Пост не про тих, хто евакуювався, рятуючи себе, дітей, зберегти життя — святе право кожного.

Пост про тих, хто не повернеться і рве зв'язки з Україною. І мене це болить.

 

В кожного своя історія, свій біль і досвід. Якщо когось мучить совість чи «синдром вижившого» — не моя вина. І не варто перекладати з хворої голови на здорову.

 

Всім миру і добра

Гірше ніж смс з номерів, які колись належали померлим друзям («Знову на зв'язку!» ) тепер для мене — Ваш абонент ... тепер має номер +4894... і я розумію, що людина більше не повернеться в Україну.

Вона вже викреслила себе з абонентів київстару чи лайфу і будує плани в іншій країні. В її тариф тепер не входять тривоги та сирена. Життя набуло інших звуків і фарб.

У гардеробі ще присутні речі з патріотичною символікою, може навіть вишиванка на свята, але абонент тепер має інший номер телефону.

Абонент тепер старанно вчить іншу мову і звичаї, пристосовується до нової їжі та клімату.

Душею він ще може бути в країні, де народився, але він уже видалив той страшний додаток з голосом Арестовича з телефону, щоб зайвий раз не травити душу.

Абонент тепер має зосередитись на тому, як вижити в іншій країні та не зійти з розуму.

Абонент змінив номер телефону і хоче мені про це повідомити. Щоби що? Номер є, але я навряд чи йому подзвоню. Мені тепер це буде дорого. Тут аби день пережити та зиму протриматись.

Абонент змінив номер телефону це ніби — «Як ти?» Тільки навпаки.

Абонент змінив все й український номер — останнє, що його тримало. Нема сенсу дарма платити тариф.

Смс оповіщення входять у ціну нового номера. Чи варто його було міняти — покаже час.

(Мої оціночні судження абсолютно не мають на меті когось образити чи засмутити, хто зна чи завтра така смс не прийде від мене. Доля любить жартувати. Просто думки в голос і фото для привернення уваги).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Теги: війна
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень