Посівальник на Рівненщині загнав ножа у спину господарю... і втік

Потерпілий зумів сам набрати поліцію і навіть відмовлявся від медичної допомоги

Злочин стався учора, 14 січня, близько 21-ї години у с. Копань колишнього Демидівського району (нині це Дубенський район). Потерпілий самостійно зателефонував до поліції, повідомивши, що в нього виник конфлікт із 35-річним знайомим.

Патрульні, що прибули на місце події, побачили закривавленого чоловіка. Від надання медичної допомоги він відмовлявся, однак поліцейські негайно повезли його до медзакладу, а для з’ясування усіх обставин інциденту викликали слідчо-оперативну групу.

З’ясувалося, що 27-річний потерпілий «святкував» у власному будинку зі знайомою.

 

В якийсь момент до них прийшов «посівати» її нетверезий залицяльник, який збирався заодно забрати жінку з гостей. Втім, іти вона не захотіла.

 

Після відмови компаньйонки господар натомість почав випроводжати непроханого гостя. Той спершу вдарив його по обличчю, а тоді - ще й непомітно поцупив зі столу ніж і покликав господаря на вулицю.

Біля будинку непроханий гість завдав ножем удар у спину 27-річному чоловікові і пішов геть, прихопивши з собою знаряддя злочину.

Фото ілюстративне, жанрове
Фото ілюстративне, жанрове

Потерпілого із колото-різаною раною поперекової ділянки попереку госпіталізували до хірургічного відділення Рівненської обласної лікарні.

Поліцейські тим часом спіймали зловмисника у с. Вербень - неподалік від його місця проживання. Чоловіка затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження йому повідомили про підозру. 

Досудове розслідування триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень