Посилки на «Укрпошті» подорожчають від 1 липня

Йдеться про відправлення в межах країни

«Укрпошта» з 1 липня підіймає тарифи на відправлення, а також анонсувала перевезення габаритних посилок.

Вартість стандартного доставлення в межах України в середньому зросте на 14% та в межах області – на 13%.

У більшості областей Укрпошта повернулася до довоєнного графіку роботи. Виключення складають тимчасово окуповані території Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей, де робота здійснюється в індивідуальному порядку з огляду на поточну ситуацію.

 

Також у деяких звільнених містах, куди населення повернулося лише частково, відділення Укрпошти працюють за скороченим графіком та перейдуть до довоєнного режиму як тільки збільшаться обсяги роботи у зв’язку з поверненням людей, - пояснили в пресслужбі Укрпошти.

З 1 липня поштовий оператор буде приймати та доставляти різногабаритні посилки: велосипеди, автомобільні бампери, пуфи та інше в усіх обласних центрах, а також в містах: Кременчук, Краматорськ, Кривий Ріг, у виділених відділеннях для таких відправлень.

Різногабаритним вважається відправлення фактичною вагою до 30 кг, довжиною найбільшої сторони від 0,7 м до 2 м, та сумою всіх сторін (висота + довжина + ширина) - до 3,5 м.

Зі списком об’єктів поштового зв’язку, які приймають до відправлення різногабаритні посилки, можна ознайомитися за посиланням.

Наразі про збільшення вартості міжнародних відправлень – не йдеться.

 

Джерело: Економічна правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень