«Русскій воєнний корабль ... ВСЬО» - Укрпошта анонсувала продовження серії культових марок

Їх тираж буде значно більшим

Після шаленого успіху марок з серії «Русскій воєнний корабель» Укрпошта ухвалила рішення про випуск продовження серії.

Як пояснив голова Укрпошти Ігор Смілянський, правила пошти не дозволяють додруковувати саме ту першу марку.  Втім, Укрпошта знайшла рішення, як задовольнити бажання мільйонів людей.

Тому сьогодні ми анонсуємо випуск другої марки цієї серії – «Русскій воєнний корабль .. ВСЬО» або «Russian Warship … DONE».

 

В рамках цього блоку представлена і перша марка серії, тож всі хто бажає мати цей символ історії на пам’ять для себе отримає таку можливість (але не для відправки) і друга – яку ви можете надсилати друзям в Україні та за кордон, оскільки вона буде теж мати український та міжнародний номінал.

 

Тираж марки складе 5 мільйонів примірників, а конверту 1 мільйон. І, тому, що марка все ж паперова, то навіть потужні DDоS атаки з  боку росїї, не завадять її випуску, - написав Ігор Смілянський.

Крім того, Укрпошта найближчими днями повідомить про приблизний графік запуску та старту продажу марок. Врахують й побажання охочих замовити марки онлайн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень