Реформа пошти на Рівненщині: як вона проходить

Скільки відділень стали пересувними?

Фото pereiaslav.city

Продовжить реформу і в наступному році Рівненська дирекція «Укрпошти». За задумом, має бути автоматизовано 100% відділень у селах з населенням понад 1200 жителів. А в села з меншою кількістю – приїжджатимуть пересувні відділення.

Заступник голови Рівненської ОА Ігор Тимошенко на брифінгу розповів:

Нині в області автоматизовано 138 відділень, з них 62 -  міських. Також діють 99 пересувних відділень.  

 

Листоноші мобільних відділень отримали нові термінали - 3 в 1 -  для покращення клієнтського сервісу і оптимізації  процесів звітності.

 

Бригада пересувного відділення складається з листоноші, начальника відділення, водія-супроводжувача, які доставляють  посилки, ліки, приймають комунальні платежі, приймають і виплачують перекази тощо. До графіку її роботи ще треба звикнути, каже Ігор Тимошенко:

Треба розуміти, що ця модель має на меті поліпшити обслуговування. У разі порушень, наявності пропозицій для покращення обслуговування є сенс спілкуватися з керівництвом «Укрпошти».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень