У маленьких селах на Рівненщині листоноші більше не носитимуть людям пенсію

«Укрпошта» працюватиме у новому форматі

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

З 1 вересня на Рівненщині стартує проєкт «Пересувні відділення Укрпошти».

Запускають його у селах з населенням до 1200 жителів, повідомив директор Рівненської дирекції «Укрпошти» Вадим Мосаковський.

На фото Вадим Мосаковський. Фото з відкритих джерел
На фото Вадим Мосаковський. Фото з відкритих джерел

Завдяки проєкту жителі малонаселених пунктів користуватимуться пересувними відділеннями. Вони доставлятимуть пенсій, прийматимуть комунальні платежі, поповнюватимуть мобільний рахунок, оформлюватимуть передплати.

Пошти нового формату прийматимуть також замовлення та доставлятимуть малогабаритну побутову техніку й ліки.

Тим часом у селах, які налічують понад 1200 людей, автоматизують 56 відділень.

Пересувні відділення Укрпошти. Фото з відкритих джерел
Пересувні відділення Укрпошти. Фото з відкритих джерел

У відділення, які ми комп’ютеризуємо, навчатимемо персонал новим процесам в роботі та обслуговуванні. Робота працівників пересувних відділень дещо відрізняється від роботи стаціонарних, але більше в організаційних моментах.

 

Працівники мобільних бригад також проходять місячну підготовку, що охоплює вивчення нових робочих процесів, стандартів обслуговування тощо.

 

Для сільських жителів розшириться спектр послуг. Тому вже до кінця цього року клієнти відчують, як доступність та якість наших послуг покращились. Всі клієнти «Укрпошти» отримають 100% сучасних послуг, — зауважив Вадим Мосаковський.

До слова, на Рівненщині є 433 відділення поштового зв'язку «Укрпошти», у яких станом на 1 серпня працює 2084 людини. А в еквіваленті повної зайнятості це  1519 осіб з середньою зарплатою у 7,5 тис. грн.

А після впровадження проєкту пересувних відділень у Рівненській дирекції кількість робочих місць збільшиться на 10 осіб в еквіваленті повної зайнятості, а загальний фонд оплати праці працівників зросте на 600 тис. грн, – зауважили в «Укрпошті».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень