Посестра Червонія – в розпачі від мера Здолбунова («ЄС»), який привітав депутата-священика від «ОПЗЖ»

В обласній організації партії Порошенка грядуть зміни?

Світлана Ніколіна -- праворуч

Останніми днями щось незрозуміле коїться з партією «ЄС» Петра Порошенка на Рівненщині.

Таке враження, що внутрішні суперечності, які існують завжди і всюди, в даному випадку почали вириватися назовні.

Сьогодні в Рівненській облраді було оголошено, що Віталій Гайдукевич склав повноваження голови фракції «ЄС» й замість нього цією фракцією тепер керуватиме Сергій Кондрачук, який ще геть недавно був головою самої Рівненської обласної ради, але якого партія втримати на цій посаді не змогла.

На передньому плані Павло Алексєвич -- керівник міського осередку та Віталій Гайдукевич -- керівник обласної організації ПЄС. У чорно-білому виконанні -- Сергій Кондрачук, який до недавнього часу очолював Рівненську облраду (Фото -- "Четвертої влади")

Ще одним проявом процесів певного «хитання» чи «розхитування» став суголосний ФБ-допис відомої на Рівненщині Світлани Ніколіної, яка за часів Василя Червонія очолювала Здолбунівську районну адміністрацію.

Світлана Ніколіна -- дивиться на нас

Ніколіну обурив Владислав Сухляк – міський голова Здолбунова, обраний свого часу від партії «ЄС», який вчора посмів привітати з Днем народження депутата Здолбунівської міськради о. Василя Начева.

Владислав Сухляк -- ліворуч

От що пише Ніколіна:

Скажіть, що треба мати в душі і в серці, щоб привітати від міської ради (голова від ЄС!!!)

з днем народження теплими словами

- попа московської церкви;

- депутата від медведчуківської ОПЗЖ;

- фігуранта сайту «Миротворець»?

І це все в одній особі – Васілія Начєва.

 

До речі, більшість хом'ячків, які торочать про церкву поза політикою, якось забули, що на попередніх місцевих виборах МП підтримував ОПЗЖ, а їх пописьки масово балотувалися від цієї партії. І нічо. Не захлинулися українською кров'ю, пролитою і з їх вини. І пробачення не попросили.

 

Тільки не розказуйте мені, що протокол і міська рада мусила. Шуфрич он теж депутат. Але порядні люди йому не привітання шлють, а морду б'ють.

 

Сором, Здолбунівська міська рада

Нагадаємо, що також вчора відомий активіст, громадський діяч та воїн ЗСУ Тарас Обоїста, який є депутатом міської ради від партії Порошенка теж оприлюднив звернення, протестуючи проти виключення із фракції «ЄС» у міськраді іншого відомого активіста і воїна Федора Місюри, який нині теж проходить службу в ЗСУ.

Ми писали про це тут: Тарас Обоїста – став на захист «кіборга» Федора Місюри, якого Алєксєвич та Гайдукевич виключили з фракції ПЄС у Рівнераді

Тарас Обоїста -- праворуч, Федір Місюра -- ліворуч, по-центру -- Віталій Гайдукевич

За нашими даними Тараса Обоїсту й самого теж може чекати досить скоре звільнення з фракції «ЄС» у міській раді Рівного:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень