Тарас Обоїста – став на захист «кіборга» Федора Місюри, якого Алєксєвич та Гайдукевич виключили з ПЄС

Рішенням міського осередку, але не з партії, а з фракції у Рівнераді

Тарас Обоїста -- праворуч, Федір Місюра -- ліворуч, по-центру -- Віталій Гайдукевич

Тарас Обоїста – відома у Рівному людина та громадський активіст. Він є одним із тих депутатів Рівнеради, хто не роздумуючи з’явився для військкомату, як тільки почалася війна.

Зазначимо, що до міської ради Тарас Обоїста обирався від партії Петра Порошенка «Європейська солідарність», якою у на Рівненщині керує Віталій Гайдукевич.

Посутньо, керує – одноосібно і нероздільно як людина наближена до ПП.

Віталій Гайдукевич допомагає Петру Порошенку звітувати на камеру про здобутки фонду Петра Порошенка, корпорації "Рошен" та "Сили громад"

Відомий у місті «кіборг» і комунальник Федір Місюра – теж до останнього часу належав у Рівнераді до фракції ПЄС, але як виявляється, міський осередок партії Порошенка його з цієї фракції виключив – УВАГА – під час перебування Федора Місюри на фронті, у зоні бойових дій.

Виключив за «порушення фракційної партійної дисципліни».

Федір Місюра (праворуч) на ще довоєнному фото журналіста Павла Невесенка (ліворуч)

У зв’язку з цим Тарас Обоїста записав надзвичайно сильне і проникливе звернення, в якому сказав дуже багато важливих слів.

Послухайте:

Зі слів Тараса Обоїсти можна зробити висновок, що рішення партійного осередку він вважає вкрай неправильним, незрозумілим та таким, що шкодить іміджу партії та псує її репутацію. При цьому він прямо згадує ім’я Віталія Гайдукевича, даючи зрозуміти, що виключення Місюри це – його рішення.

Можна припустити, що знаходячись десь на фронті, Федір Місюра все ж має змогу – дистанційно – брати участь у голосуваннях Рівнеради, підтримуючи або не підтримуючи те чи інше рішення – власним мандатом.

На передньому плані Павло Алексєвич -- керівник міського осередку та Віталій Гайдукевич -- керівник обласної організації ПЄС. У чорно-білому виконанні -- Сергій Кондрачук, який до недавнього часу очолював Рівненську облраду (Фото -- "Четвертої влади")

Яке саме голосування стало причиною виключення Місюри з фракції не повідомляється. На уточнююче запитання з цього приводу Тарас Обоїста відповів:

- Це питання варто задати Алексєвичу та Гайдукевичу.

Вочевидь, незабаром ми таки дізнаємося де там і за що «кіборг» Федір Місюра проголосував «не так», як хотіли вказані керівники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень