Порушників вистачає: Стало відомо, на яких вулицях Рівного їх найбільше

Найчастіше люди неправильно паркують свої автомобілі

Фото Суспільного
Фото Суспільного

Понад 40 тисяч порушень правил паркування з початку 2023 року зафіксували у Рівному. Про це у відповіді на запит Радіо Трек повідомили у Департаменті муніципальної варти.

Найчастіше автомобілісти неправильно паркують свої транспортні засоби на вулицях Соборній, Пересопницькій, Сагайдачного, Полуботка, Гетьмана Мазепи, Симона Петлюри, Словацького, Драгоманова, 16 липня та Здолбунівській.

Впродовж минулого року в місті зафіксували майже 30 тисяч порушень правил паркування, а з початку цього року – їх майже 11 тисяч. У більшості випадків водії порушують вимоги знаків, які забороняють стоянку та зупинку.

У місті також вистачає порушників у розміщенні реклами. Від 2023 року в обласному центрі виявили їх виявили понад півтисячі. Порушення муніципали зафіксували на вулицях: Чорновола, Шухевича, Степана Бандери, Богоявленській, Князя Романа, Василя Червонія, Фабричній, Симона Петлюри на проспекті Миру, Замковій, В’ячеслава Чорновола, Кулика і Гудачека, Дубенській та Соборній.

В більшості випадків суб’єкти господарювання після приписів демонтують реклами, у яких виявили порушення, самостійно. Однак є випадки, коли здійснюється й примусовий демонтаж рекламних постерів.

Не рідкісним порушенням у місті також є торгівля в не встановленому місці, самовільне розміщення тимчасових споруд та МАФів, розміщення реклами без дозволів, а також проведення земельних робіт без відповідного ордера.

Загалом до міського бюджету надійшло близько 13 мільйонів гривень від штрафів.     

На сьогодні у Департаменті муніципальної варти Рівного відкриті дві вакансії. Штат муніципальної варти нині складається з 29 працівників, троє з них – заброньовані від мобілізації.

Додамо, що станом на 2023 рік з міського бюджету департаменту виділили понад 9 мільйонів гривень, сума видатків на 2024 рік зросла на майже 3 мільйони. Це кошти, які розраховані на зарплати, оплату комунальних послуг та інших поточних рахунків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень