Поруч з ними - начувайтеся. Три знаки Зодіаку, яким не можна вірити

У них є свій «скелет у шафі» на кожен випадок життя

ТЕРЕЗИ

Терези – відомі інтригани, які за своєю природою ніколи не договорюють до кінця, оточуючи себе таємницями. При цьому вони велелюбні і схильні до незаконного збагачення, а значить, з юних років знають що таке лукавство та спритність. 

З віком, вчаться майстерно брехати, викрити їх не можуть навіть найрідніші. Аналогічну поведінку мають на роботі.

Щоб самому не працювати фізично, вони маніпулюють іншими, і за допомогою брехні змушують інших працювати.

Серед Терезів багато відомих політиків, адвокатів та аферистів.

БЛИЗНЯТА

Пристрасть до обміну у Близнят в крові. Вони легко можуть маніпулювати близькими заради своєї вигоди, з легкістю завойовують свідомість потрібної людини та змушують її сумніватися навіть у тому, що вони бачили на власні очі.

Близнята вміють чудово стримувати емоції, а значить, за виразом їх обличчя та жестами не можна здогадатися про брехню.

Понад те, представники цього знака – люди обережні, які мають заздалегідь підготовлене і цілком логічне виправдання, отже не повірити їм просто не можна. 

РИБИ

Риби - справжні майстри з плетіння інтриг. З неймовірною легкістю їм вдається створити справжню ілюзію, в яку вірять усі, на кого спрямований обман Риб. 

Це дуже небезпечні особистості, яким нічого не варто зіштовхнути лобами двох людей і при цьому непоміченими залишитись осторонь.

Риби рідко брешуть для збагачення та своєї вигоди. Найчастіше брехню використовують  для прикриття своїх особистих пригод.

Мало того, Риби самі починають вірити у свій обман, а тому дуже часто щиро не можуть сказати, що правда, а що брехня. Саме тому викрити їх у брехні практично неможливо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень