Ці знаки Зодіаку отримають сюрпризи від Всесвіту: карти Таро обіцяють їм нове життя

Таро-гороскоп свідчить про те, що їм фантастично пощастить вже днями

До кінця цього тижня представники чотирьох знаків Зодіаку отримають особливий сюрприз. Таро-гороскоп свідчить про те, що їм фантастично пощастить вже днями.

Яким знакам Зодіаку пощастить вже до кінця цього тижня, розповідає РБК-Україна з посиланням на Hindustan Times.

Риби

Карти Таро обіцяють вам велику удачу. Ви отримаєте рідкісний шанс, починайте діяти. Ви зможете голосно про себе заявити, а гармонія в особистому житті подарує вам крила щастя.

Телець

На вас чекають позитивні зміни. Карти Таро вказують на те, що ви зможете зірвати куш та забути про проблеми. Зривайте з неба зірки та не бійтеся підкорювати нові висоти, ви буквально приречені на успіх.

Водолій

Ваше життя наповниться радістю та позитивом. Дозвольте вітру змін позбавити вас неприємних спогадів, адже незабаром ви отримаєте неймовірні враження, завдяки яким ви забудете про все погане. Чекайте на диво, карти Таро обіцяють вам чимало щастя.

Скорпіон

Незабаром ви опинитеся в центрі уваги. І навряд чи вам варто цього боятися. Карти Таро вказують на те, що ви матимете чимало шансів на успіх. На вас чекають сюрпризи, які пов'язані як з кар'єрою, так і з вашим особистим життям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень