Життя під маскою: 4 знаки Зодіаку, які лише прикидаються щасливими

Хто вони

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Деякі знаки Зодіаку відомі своєю здатністю вдавати щастя.

Раки

Вони чуйні та дбайливі, часто ставлять потреби інших вище за власні. Однак це може призвести до того, що вони почнуть пригнічувати свої справжні почуття, щоб зберегти гармонію у стосунках.

Терези

Вони відомі своєю дипломатичною натурою та прагненням до балансу та гармонії. За чарівними посмішками Терези можуть приховувати нерішучість та внутрішні конфлікти.

Риби

На перший погляд, Риби можуть здатися веселими, вони майстри приховувати свої справжні емоції. За своїм мрійливим фасадом вони можуть приховувати смуток та розчарування.

Козороги

Вони часто роблять сміливе обличчя і пригнічують свої емоції, щоб зосередитись на своїх цілях. За своєю стриманою зовнішністю вони можуть приховувати почуття неспроможності чи страх невдачі.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень