Порошенко відзначив ректора одного з рівненських вишів

За сумлінну працю та високий професіоналізм

19 травня Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки» низки науковців та освітян. Серед них є й представник Рівненщини.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» присвоєно Мошинському Віктору Степановичу  - ректорові Національного університету водного господарства та природокористування.

ДОВІДКА

Мошинський Віктор Степанович - доктор сільськогосподарських наук, профессор. Народився 29 вересня 1965 р. у Рівному.

У 1989 році закінчив тоді ще Український інститут інженерів водного господарства та отримав кваліфікацію інженер-гідротехнік. Трудову діяльність розпочав у 1987 році в Рівненській гідрогеолого-меліоративній експедиції на посаді гідрогеолога. Автор понад 100 наукових публікацій. Весною 2014 року за підсумками таємного голосування колективу університету став ректором НУВГП.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень