Порошенко повернувся до України: що відбувається в аеропорту (ФОТО/ВІДЕО)

«Я - не Тимошенко» (с)

Сьогодні, 17 січня, в Україну з Польщі повернувся нардеп, лідер «Європейської солідарності», п'ятий президент Петро Порошенко.

Літак з Варшави приземлився  в столичному аеропорту «Жуляни» о 9:10. Вже об 11:00 на нього чекають у Печерському суді для обрання запобіжного заходу у «вугільній» справі.

Територію аеропорту з раннього ранку взяли під посилену охорону - там можна побачити співробітників поліції та Нацгвардії.

Перед будівлею терміналу зібралися тисячі прихильників екс-президента, там встановлено екран, перед ними виступають різні спікери.

фото УНІАН, Таня Поляковська

Петро Порошенко в інтерв'ю LB.ua. відповідаючи на питання, чи готовий він сплатити мільярд гривень застави для уникнення арешту, нардеп наголосив, що в суді варто обговорювати зміст підозри, а не суму.

Перше – я не сяду. Друге – я не дозволю себе посадити. Я – не Тимошенко.

— Тож для мене питання застави суто технічне. Бо тут насправді йдеться про політичні переслідування без будь-яких причин. Мене не цікавить застава! Але я буду робити все, щоб якомога більш ефективно продовжити політичну діяльність.

 

Якщо моїм поїздкам регіонами, поїздкам для зустрічей з нашими міжнародними партнерами перешкоджатимуть, я проти цього боротимусь - навіть якщо застава дозволятиме мені не бути за ґратами... Я ще виберу. Може, й за ґратами, якщо відбуватиметься таке свавілля… Як сказав класик: «Хай сильніше гримне буря», - заявив депутат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень